Novice
Nedelja, 21 Oktober 2012 13:58

Otvoritev večnamenskega objekta

Bivša mlekarna na Prapetnem Brdu ni več tista stara mlekarna, kot smo jo poznali včasih, saj je zdaj to nov in prenovljen večnamenski objekt, ki je na današnji prireditvi zasijal v vsem svojem sijaju.  

Ponedeljek, 15 Oktober 2012 13:56

Planotarski žur v Planici

Navijači smučarskega skakalca Jake Hvale smo se včeraj odpravili na državno prvenstvo v Planico, kjer smo pod prenovljenima skakalnicama, nastalima na podrtiji nekdanje Bloudkove velikanke, naredili pravo »fešto« in našega orla ponesli do zgodovinskega drugega mesta.  

Ponedeljek, 24 September 2012 13:54

Pozdrav jeseni 2012

Minulo soboto se je na Aspasku odvila že dolgoletna tradicionalna prireditev Pozdrav jeseni, ki pa je bila letos prestavljena na september, saj nam je v avgustu zagodlo vreme.    

Sreda, 12 September 2012 13:50

Šentviška planota v reviji Svet in ljudje

Objavljamo članek iz revije Svet in ljudje (Založba Didakta), v katerem je nakratko in zgledno predstavljena zgodovina, kultura in lega naše Planote.

Nedelja, 22 Julij 2012 16:33

"Medruj sma kasci!"

Ko zapojejo kose izpod mladih rok planotarskih fantov... "Kasci, kasci, kod ste? Kafe mpa žgajne, pale pa sejčt!" Take in podobne vzklike je bilo slišati že navsezgodaj na Kabiunku, pod vasjo Pečine. Tam so se namreč zbrali mladi fantje s Planote, da bi s svojimi kosami pokosili strmi breg.

<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>
Stran 1 od 2