Najboljše Strani z Zastonj Stavnimi Nasveti

Najboljše Strani z Zastonj Stavnimi Nasveti

Kot stavni navdušenci ste se zagotovo že kdaj vprašali, kje bi lahko našli tudi stavne nasvete, ki so zastonj. Morda ste že videli ponudbe katerih ponudnikov nasvetov, ki vam za plačilo obljubljajo visoke dobičke, a ti nikoli ne pridejo.

Zato je bolje, da si pogledamo tiste stavne nasvete, ki so zastonj. Še bolje pa je to, da so vsi ti stavni nasveti, ki jih najdemo na teh straneh, dnevno osveženi. Tako boste lahko vsakodnevno pregledovali stavne nasvete brez plačila zanje, poleg tega pa mnogokrat ti nasveti prinesejo precej dobre dobičke.

V tem članku si bomo pogledali, katere strani vam nudijo stavne nasvete povsem zastonj, in kako lahko najdete prave strani, ki vam bodo nudile te nasvete brez plačila.

1. FreeSuperTips

Prva stran je sicer angleška stran. Toda to je najverjetneje najširši izbor stavnih nasvetov, ki so popolnoma zastonj. Našli bomo celostno analizo stavnih dogodkov za vsak dan, še posebej pa so te analize značilne za nogomet, pa tudi za košarko in ostale popularne športe.

Vse skupaj na tej strani strnejo v t.i. accumulatorje, oziroma stavne listke. Na te listke pa dodajo vse stavne nasvete, ki jih sami identificirajo za donosne. Vse te nasvete lahko dobimo zastonj, le na stran moramo iti in najti naš priljubljen dogodek za današnji dan.

2. Pro-Stave.com

Pa nadaljujmo s slovenskim ponudnikom stavnih nasvetov zastonj. Eden najbolj priljubljenih stavnih nasvetov za slovenski trg je stran Pro-Stave.com, kjer bomo dnevno lahko našli stavne nasvete za skoraj vse športe.

Ta stran deluje kot nekakšen blog, na katerem so objavljeni vsi dnevni nasveti in nekoliko podrobnejša analiza vseh stav v teh nasvetih. Ta stran nam je zanimiva zato, ker so vsi nasveti ponujeni povsem zastonj, dobimo pa skorajda celostno analizo prav vsake stave, ki je na tej strani objavljena.

Če iščete dobro stran, kjer boste našli zastonj stavne nasvete dnevno v slovenščini, potem morate poznati to spletno stran.

3. InPlayMan

Naslednja stran, ki je lahko zelo koristna za stavne nasvete je InPlayMan.com. Sprva se je ta stran začela preko Twitter strani, vendar so sledilci takoj vzljubili možakarja v ozadju te strani, saj dnevno navdušuje z odličnimi stavnimi nasveti, poleg tega pa najdemo v njegovih zapisih dobro mero humorja in sarkazma.

Če želite, mu lahko sledite tudi na Twitterju. Namreč tam nam poleg dnevnih stavnih nasvetov ponuja tudi nasvete za stave v živo. Vse skupaj pa je povsem zastonj, zato lahko to stran obiščete brez kakršnega koli plačila.

Velja za enega izmed boljših »tipsterjev« za športne stave, ki veliko vloži tudi v dobrodelne namene. Tako je s svojimi sledilci ne dolgo nazaj zbral več kot milijon za dobrodelno akcijo.

4. Sportni-Portal.com

Naslednja stran, ki nam je zanimiva kar se tiče stavnih nasvetov zastonj je Sportni-portal.com. Tu bomo našli zastonjske stavne nasvete dnevno. Za prav vsak dogodek je napisana tudi poglobljena analiza dogodka, in zakaj je določena stava primerna za igranje, če še vedno niste povsem prepričani o stavnemu nasvetu.

Vse skupaj je povsem zastonj. Poleg stavnih nasvetov boste na tej strani našli tudi marsikatero zanimivo informacijo. Predstavili vam bodo najboljše stavnice, vam nudili zastonj pomoč pri stavah, ter nudili več informacij glede bonusov in stav.

Poleg tega so stavni nasveti velikokrat dobičkonosni, tako da boste lahko zastonj uživali nekatere izmed najboljših stavnih nasvetov v slovenščini.

STAVKE Z NAJBOLJŠIMI KVOTAMI

5. StavneNasveteOnline

Kot zadnjo stran naj omenimo še StavneNasveteOnline, kjer lahko najdemo zanimive stavne nasvete. Po navadi se ti nasveti osvežujejo dnevno, tako da boste lahko sledili vaših najljubšim dogodkom kar dnevno.

Največkrat so te analize le za enega ali dva dogodka, včasih pa tudi za več dogodkov. Toda skoraj vedno bomo našli analizo vsaj enega dogodka za en dan (razen v času koronavirusa). Najboljše pa je to, da je stavna analiza precej poglobljena, vam pa za to analizo ne bo potrebno plačati prav nič.

Poleg tega pa boste na tej strani našli marsikatere zanimive nasvete za igranje stav prek spleta. Tu boste lahko prebrali o zanimivih stavnicah, ki se trenutno tržijo kot najboljše. Pa tudi veliko je zapisanega o casino in ostalih igrah na srečo, tako da če iščete dobro stran z zanesljivimi informacijami, potem jo le obiščite.

Nazaj na vrh