Kje Najti Zastonj Stavne Nasvete z Visokimi Kvotami?

Kje Najti Zastonj Stavne Nasvete z Visokimi Kvotami?

Vselej je težko najti dobre spletne strani, kjer nam nudijo zastonj stavne nasvete. Še dodatno pa je težko najti dobro stran, kjer so zastonj stavni nasveti z dobrimi kvotami. Zato smo za vas pripravili listo dobri ponudnikov stavnih nasvetov, kjer so stavni nasveti povsem zastonj.

Večina teh ponudnikov je tujih ponudnikov, so pa tudi marsikateri domači ponudniki stavnih nasvetov, ki so dobro raziskani in včasih tudi prinašajo dobre rezultate.

Toda problem z visokimi kvotami je predvsem v tem, da imajo malo možnosti za dobiček. Zato pa morajo biti tovrstne stave izjemno dobro raziskane, še posebej pa morajo biti sestavljene smiselno, da bomo lahko z nekaj sreče dobili.

V tem članku si bomo pogledali najboljše strani, kjer nudijo odlične stavne nasvete z visokimi kvotami.

Kako Izbrati Stran z Nasveti?

Še preden si pogledamo najboljše strani z nasveti pa moramo najprej pogledati, katere so vrline dobre strani s stavnimi nasveti.

  • Stavni nasveti morajo biti plod globoke analize. Le na ta način bomo lahko bliže zadetku, saj je pri stavah z visokimi kvotami velikokrat značilno, da so te stave sestavljene iz večih stav v stavni listek. Prav zato pa morajo biti vse stave dobro raziskane.
  • Stran z nasveti mora imeti dobro zgodovino, kar se tiče stav z visokimi kvotami. To je precej redko, a vseeno se najde marsikateri ponudnik stavnih nasvetov z visokimi kvotami, kjer nudijo precej dobre rezultate. Spet pa je veliko odvisno od dobre raziskave; toda glede na to da so nasveti zastonj, nam bo to nudil le redko kateri ponudnik.
  • Stave z visokimi kvotami redko obrodijo sadove. Oziroma, redkeje kot tiste »varne« stave, kjer so kvote nekoliko nižje. Pomembno je, da vemo, v kaj se spuščamo, če odigramo stavo z visokimi kvotami.

Najboljše Strani z Zastonj Stavnimi Nasveti z Visokimi Kvotami

Pa si poglejmo katere strani morate spremljati, da dobite dobre stavne nasvete z visokimi kvotami.

ProTipster

Prva stran, ki ji morate slediti, je ProTipster. Gre za precej zanimivo stran, kjer boste našli stavne nasvete s kvotami 2.5 in višje. Poleg tega so stave razdeljene po dnevih, tako da boste lahko izbirali med stavami po dnevih.

Zanimivost je pa tudi v tem, da pri tej strani ne izbirajo glede športov, na katere stavijo. Velikokrat bomo tako med najboljšo stavo dneva našli tudi eSports stave. Vse skupaj pa je zastavljeno tako, da se izbere najboljša stava tistega stavnega poznavalca, ki ima najboljši izkupiček v zadnjem mesecu.

Če iščete dobro stran z zastonj stavnimi nasveti, pa tudi ostalimi stavnimi nasveti in analizami, potem preprosto morate vedeti o tej strani. Stran je sicer v angleščini, a boste vseeno lahko na strani našli marsikateri zanimiv nasvet za igranje stav.

MightyTips

Še ena stran, kjer so na voljo razni zanimivi stavni nasveti z visokimi kvotami je MightyTips. Gre za angleško stran, kjer vam nudijo dnevne stavne nasvete, ki pa so tudi zastonj. Res je tudi, da imajo tudi svoj premium račun, kjer morate za nasvete tudi plačati.

Toda nudijo več kot dovolj zastonjskih stavnih nasvetov, preko katerih lahko pridete do zelo lepih zaslužkov. Še bolje je pa to, da so te kvote precej visoke, zato so možnosti za dobiček precej visoke.

Še boljše pa je to, da so vsi nasveti, ki jih na strani vidite, izglasovani s strani uporabnikov strani. Tako lahko vidite, kateri dogodki so najbolj priljubljeni s strani uporabnikov strani, kar vam bo omogočalo veliko lažjo izbiro stavnih nasvetov z visokimi kvotami.

NAJBOLJŠE STRANI Z ZASTONJ STAVNIMI NASVETI

FreeSuperTips

Kot zadnjo stran pa naj omenimo še eno angleško stran, in sicer FreeSuperTips. Na tej strani bomo našli veliko zanimivih stavnih nasvetov, med drugimi tudi nasvete z visokimi kvotami. To pa predvsem s pomočjo nasvetov za stavne listke, ki jih na tej strani sestavijo prav za vas.

Tu lahko dobimo številne stavne nasvete v obliki stavnih listkov. Na primer, lahko stavimo 1×2 stave preko teh listkov, kot tudi stave na gole, ter veliko več. Te stave imajo velikokrat precej visoke kvote (20+), kar seveda precej znižuje možnost za dobičke.

Včasih pa tudi njim uspe, tako da so te stave kar nekajkrat že bile dobitne. In z le majhnim vložkom lahko s temi stavami mastno zaslužite z le malo sreče, seveda.

Nazaj na vrh