Stavke z najboljšimi kvotami

Stavke z najboljšimi kvotami

Eden izmed pomembnejših vidikov, ko izbiramo stavnico je tudi ta, kakšne kvote nam stavnica ponuja. Včasih so razlike v kvotah med stavnicami minimalne, v drugih primerih pa so te razlike nekoliko večje.

Dolgo časa je veljajo, da novejše stavnico navadno nudijo boljše kvote, saj s tem želijo pridobiti nove stranke. Toda zadnje čase se tovrstne taktike poslužujejo tudi nekatere največje svetovne stavnice.

Klasične spletne stavnice, kot so bet365, so že znane po precej dobrih kvotah za stave. Toda kaj pa ostale stavnice? Katere so najboljše glede kvot?

V tem članku si bomo na hitro pogledali, katere stavnice nudijo najboljše stavne kvote.

1. bet365

bet365 logotipBet365 je svetovno znana in priznana stavnica. Gre za največjo stavnico na svetu, ki pa nudi eno izmed najboljših stavnih izkušenj. Poleg lepega bonusa lahko tu najdemo odlično stavno ponudbo, ogromen izbor športov in športnih dogodkov, odlično platformo za stave v živo, ter izjemne kvote za stave.

Mogoče je to presenetljivo, saj gre za veliko stavnico, ki ima največ strank med vsemi stavnicami. A kljub temu vam pri bet365 nudijo kar visoke kvote.

Pri bet365 vas čaka celotna izkušnja. Gre za zelo zanesljivo stavnico s skoraj 20 let izkušenj kar se tiče spletnih stav, tako da boste lahko uživali v odlični stavni ponudbi. Poleg tega pa je celoten dizajn strani edinstven in eleganten.

2. 22bet

22bet logotip22bet velja za razmeroma novega igralca na stavnem trgu, saj je bila stavnica ustanovljena komaj 2018. leta. Del njenega prvotnega načrta za pridobitev novih strank pa je bila tudi izjemna stavna ponudba z odličnimi kvotami, ki so boljše od konkurence.

Prav zaradi tega je bila ta stavna stran tako uspešna s svojim začetkom poslovanja. Danes bi lahko že rekli, da gre za eno izmed večjih strani na svetu. To pa so dosegli z izjemno stavno ponudbo in seveda, z dobrimi kvotami.

Kvote se seveda razlikujejo od drugih stavnic od dogodka do dogodka. Pri veliki večini dogodkov, še posebej pri nogometu, pa bomo pri stavnici 22bet našli superiorne kvote. V mnogih pogledih so te kvote celo primerljive z večjimi stavnicami, kot so bet365.

3. Betfair

betfair logotipBetfair nam ponuja precej zanimiv koncept igranja stav. Na žalost je za slovenske uporabnike dostop do stavnice onemogočen, a lahko do stavnice še vedno dostopamo preko VPN.

Pri Betfair gre za zanimiv koncept, kjer gre v bistvu za stavno tržnico, kjer lahko kupujemo stave od drugih uporabnikov, ki te stave prodajajo. Tako da dejansko tekmujemo proti drugim uporabnikom, kvote pa so velikokrat mnogo boljše in precej drugačne, kot pri drugih stavnicah.

Kvote pri Betfair so dejansko odvisne od povpraševanja strank, in niso direktno določene s strani stavnice same. Tako da so te kvote regulirane s strani uporabnikov samih, glede na samo aktivnost med igralci. To pa velikokrat privede do zelo zanimivih stavnih kvot, še posebej pri tekmah, kjer so kvote na določeno ekipo precej nizke.

4. 1xBet

1xbet logotip1xBet velja še za eno novejšo stavnico, ki svoje delovanje širi po celotnem svetu. Zaenkrat jim je to uspelo predvsem v Evropi, svoje delovanje pa še izboljšujejo s pomočjo odlične stavne ponudbe in dobrimi kvotami.

Predvsem za bolj priljubljene športe, kot so nogomet in tenis, bomo na 1xBet našli zelo zanimive kvote, ki so velikokrat precej boljše od konkurence. Toda to še zdaleč ni vse, kar nam ima ta stavnica za ponuditi.

Gre za izjemno stavno izkušnjo, kjer imamo dostop do stav iz mnogih športov, pa tudi precej dober izbor stav samih. Tako da sploh ne preseneča, da je 1xBet postal tako priljubljen v tako kratkem času. Poleg tega dobimo pri tej stavnici redne bonuse – tako pri vpisu na stavnico kot tudi kasneje, ko smo že stranka stavnice.

5. Betwinner

betwinner logotipBetwinner velja za stavnico, ki je tudi precej nova na stavnem tržišču. Ko pridemo na stavnico, lahko hitro pomislimo, da smo prišli na stran stavnice bet365. Zelo sta si podobni, namreč. Toda po malce raziskave in brskanju po stavnici ugotovimo, da gre za precej unikatno stavnico z zelo zanimivo stavno ponudbo.

To spletno stavnico namreč krasijo odlične stavne kvote, kot tudi zelo dobra stavna ponudba. Lahko bi rekli, da je izbor stav in športov primerljiv z nekaterimi največjimi stavnicami na tržišču. Seveda pa ta stavnica nudi tudi izjemne kvote, ki bi jim zavidali tudi nekateri večji ponudniki stav.

Nazaj na vrh