Politika zasebnosti

Na sentviskaplanota.si, ki je dostopen s spletnega mesta /, je ena od naših glavnih prioritet zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži sentviskaplanota.si, in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, se obrnite na nas.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce naše spletne strani glede informacij, ki so jih delili in / ali zbirali na sentviskaplanota.si. Ta pravilnik ne velja za nobene informacije, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov, razen tega spletnega mesta.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našim pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo

Osebni podatki, ki jih želite posredovati, in razlogi, zakaj jih želite posredovati, vam bodo jasno na mestu, ko vas prosimo, da predložite svoje osebne podatke.

Če nas neposredno kontaktirate, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in / ali prilog, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge podatke, ki jih lahko izberete. .

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno s predmeti, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, tudi za:

  • Zagotavljamo, upravljamo in vzdržujemo našo spletno stran
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite našo spletno stran
  • Razumeti in analizirati, kako uporabljate našo spletno stran
  • Razvoj novih izdelkov, storitev, funkcij in funkcionalnosti
  • komunicirajte z vami bodisi neposredno bodisi prek katerega od naših partnerjev, tudi za storitve za stranke, da vam bomo posredovali posodobitve in druge informacije v zvezi s spletno stranjo ter za tržne in promocijske namene
  • Pošiljam vam e-pošto
  • Poiščite in preprečite prevare

Datoteke dnevnika

sentviskaplanota.si sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa gostovalna podjetja in del analitike storitev gostovanja. Podatki, zbrani v dnevniških datotekah, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in časovni žig, sklicevalne / izhodne strani in morda število klikov. Te niso povezane z nobenimi podatki, ki bi jih bilo mogoče osebno prepoznati. Namen informacij je analizirati trende, upravljati spletno mesto, spremljati gibanje uporabnikov na spletnem mestu in zbirati demografske podatke.

Piškotek DART Google DoubleClick

Google je eden izmed drugih ponudnikov na našem spletnem mestu. Prav tako uporablja piškotke, znane kot DART piškotki, za prikazovanje oglasov obiskovalcem naše spletne strani na podlagi njihovega obiska na spletnem mestu www.website.com in drugih spletnih mestih na internetu. Obiskovalci pa se lahko odločijo, da bodo piškotke DART zavrnili z obiskom Googlovega pravilnika o zasebnosti oglasov in vsebinskega omrežja na naslednjem naslovu – https: / /policies.google.com/technologies/ads

Naši oglaševalski partnerji

Nekateri oglaševalci na našem spletnem mestu lahko uporabljajo piškotke in spletne svetilnike. Spodaj so navedeni naši oglaševalski partnerji. Vsak od naših oglaševalskih partnerjev ima svoj pravilnik o zasebnosti za svoje pravilnike o uporabniških podatkih. Za lažji dostop smo hiperpovezali njihove spodaj navedene pravilnike o zasebnosti.

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Lahko se obrnete na ta seznam in poiščete pravilnik o zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev sendviskaplanota.si.

Oglaševalski strežniki ali oglasna omrežja drugih proizvajalcev uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezave, ki se pojavljajo na sentviskaplanota.si, ki se pošljejo neposredno brskalniku uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš IP naslov. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in / ali za prilagajanje oglaševalskih vsebin, ki jih vidite na spletnih straneh, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da sentviskaplanota.si nima dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad njimi, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Pravila o zasebnosti tretjih oseb

Pravilnik o zasebnosti sendviskaplanota.si ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da se za podrobnejše informacije obrnete na ustrezne pravilnike o zasebnosti teh tretjih oglaševalskih strežnikov. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako odstopiti od nekaterih možnosti.

Piškotke lahko izberete prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite vedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov z določenimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

Pravice zasebnosti CCPA (ne prodajte mojih osebnih podatkov)

V skladu s CCPA imajo kalifornijski potrošniki med drugimi pravicami pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnika, razkrije kategorije in posebne dele osebnih podatkov, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja potrošnikovih osebnih podatkov.

Če zaprosite, imamo na voljo en mesec, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero koli od teh pravic, se obrnite na nas.

Pravice do varstva podatkov GDPR

Radi bi se prepričali, da ste v celoti seznanjeni z vsemi pravicami do varstva podatkov. Vsak uporabnik je upravičen do naslednjega:

Pravica do dostopa – Imate pravico zahtevati kopije svojih osebnih podatkov. Za to storitev vam lahko zaračunamo majhno ceno.

Pravica do popravka – Imate pravico zahtevati, da popravimo vse podatke, za katere menite, da so netočni. Prav tako imate pravico zahtevati, da izpolnimo informacije, za katere menite, da so nepopolne.

Pravica do izbrisa – Imate pravico zahtevati, da pod določenimi pogoji izbrišemo vaše osebne podatke.

Pravica do omejitve obdelave – Pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do ugovora proti obdelavi – Pod določenimi pogoji imate pravico nasprotovati naši obdelavi vaših osebnih podatkov.

Pravica do prenosljivosti podatkov – Pod določenimi pogoji imate pravico zahtevati, da podatke, ki smo jih zbrali, prenesemo na drugo organizacijo ali neposredno na vas.

Če zaprosite, imamo na voljo en mesec, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero koli od teh pravic, se obrnite na nas.

Otroški podatki

Drugi del naše prioritete je dodajanje zaščite za otroke med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, naj opazujejo, sodelujejo in / ali spremljajo in vodijo svoje spletne aktivnosti.

sentviskaplanota.si zavestno ne zbira osebnih osebnih podatkov pri otrocih, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na našem spletnem mestu, vas močno spodbujamo, da nas takoj kontaktirate in bomo storili svoje po najboljših močeh za takojšnjo odstranitev takšnih informacij iz naše evidence.

Nazaj na vrh